Anunt referitor la abonamentele RATBV

Publicat în Anunțuri acum 5 ani


Beneficiază de gratuitate la mijloacele de transport în comun ale RATBV S.A.  elevii din învăţământul de stat, curs de zi, nivelul primar şi secundar, şcolarizaţi în instituţiile de învăţământ din Municipiul Braşov, care nu au absențe nemotivate în luna anterioară acordării gratuității.

Abonamentele gratuite se acordă indiferent de distanța parcursă de elev între domiciliu și unitatea școlară pe care o frecventează.

Pentru elevii claselor a IX-a, a V-a si elevii transferaţi din alte şcoli, abonamentele tipărite vor fi aduse în şcoală după data de 25 octombrie.

Intre data de 1 octombrie a.c. și data încărcării efective a abonamentelor gratuite, respectiv tipărirea abonamentelor pentru elevii noi in scoală, elevii pot circula pe baza carnetului de elev  vizat pentru anul școlar în curs.

Abonamentul se tipăreste gratuit o singură dată. In cazul pierderii sau a deteriorării, abonamentul se va achizitiona de la chioscurile RATBV prin achitarea contravalorii (3 lei) pe baza carnetului de elev vizat si a CI pentru inscriptionarea CNP-ului şi va fi încărcat conform bazei de date transmisă de către şcoală. 

Elevii nu pot circula pe baza abonamentelor gratuite sau a carnetelor vizate pe linia 20, cu excepția elevilor care domiciliază în Poiana Brașov.


Categorii