ÎMPREUNĂ PENTRU UCRAINA!

Publicat în Anunțuri acum 2 ani


lv.png    ÎMPREUNĂ PENTRU UCRAINA!    uf.png

 

Evenimentele din ultima perioadă au schimbat fața lumii pentru o perioadă de timp: agresiunea la adresa Ucrainei și invadarea acesteia de către Federația Rusă ne arată, din păcate, că pacea nu este numai un dat, ci este un bun pentru care trebuie să colaborăm mereu.

Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov condamnă într-un mod neechivoc acțiunile Federației Ruse în Ucraina, bombardarea obiectivelor civile și dorința de supunere a vecinilor noștri și își exprimă solidaritatea cu poporul ucrainean în aceste momente dificile pentru libertatea sa.

Comunitatea șagunistă este alături de poporul ucrainean și dorește, împreună cu milioanele de cetățeni din toată lumea, să ofere un suport oamenilor care au fost nevoiți, pentru siguranța și libertatea lor, să-și abandoneze casele.

În acord cu misiunea asumată a Colegiului nostru, echipele de voluntari (elevi, profesori, părinți și absolvenți) vor oferi suport tinerilor ucraineni, refugiați în Brașov sau aflați în tranzit, pentru activități sociale, sportive și educative. Considerăm că o formă de a opri grozăvia războiului este să readucem în existenţa tuturor normalitatea.

Pe această cale, facem un apel la instituțiile publice, ONG-urile și persoanele implicate în campaniile de ajutorare a vecinilor noștri să contacteze Colegiul Național „Andrei Șaguna” în vederea desfășurării activităților împreună cu tinerii ucraineni.

Suntem ÎMPREUNĂ PENTRU UCRAINA!


Categorii